Babka ziemniaczana

Start/Babka ziemniaczana

Babka ziemniaczana

23 czerwca 2019

Babka ziemniaczana

Sposób pakowania i termin ważności:

Forma aluminiowa / [500 g] termin ważności - 14 dni

Opis:

Babka ziemniaczana w każdym regionie Polski nosi inną nazwę, często bywa określana mianem kartoflaka, bugaja, pyrczoka, rejbaka, parepaca, kajzera, kugiela czy bulbynka Nasza babka upieczona jest zgodnie z tradycyjną recepturą z tartych ziemniaków, z dodatkiem boczku i cebulki. Polecamy i życzymy smacznego!

Informacje dodatkowe:

Dostępne porcje są w gramaturze 500g oraz 1000g. W skład wchodzi: ziemniaki, boczek, cebulka, jajka, mąka, przyprawy.

Przygotowanie:

Pokroić w grube plastry i podsmażyć na patelni, można podgrzać również w piekarniku lub kuchence mikrofalowej. Babka doskonale komponuje się w towarzystwie min. sosów śmietanowych.

Udostępnij

Pozostałe produkty

Poznaj nas

O firmie

Zakład prodyjcyjny firmy ETC - Polskie Specjały mieści się w Ostródzie. Nieprzypadkowo swoje korzenie ma właśnie tutaj - to piękny, ekologiczny i czysty region Warmii i Mazur.
Nasza firma kultywuje jego wartości, a za priorytet stawia dostosowanie jakości produktów do oczekiwań i potrzeb klientów.